“Яблычная” калекцыя папоўнілася
У Мінску адбыўся штогадовы рэспубліканскі конкурс кансерваванай прадукцыі “Крыштальны яблык”, арганізатарам якога выступіла ўнітарнае прадпрыемства “Навукова-практычны цэнтр Нацыянальнай акадэміі навук па харчаванню”. Традыцыйна ў ім брала удзел і ААТ “Маларыцкі кансервавагароднінасушыльны камбінат”. Эксперты з галіновай цэнтральнай дэгустацыйнай камісіі па кансерваванай прадукцыі высока ацанілі арганалептычныя якасці навінкі “Пюрэ з морквы з рысам і вяршкамі”. Гэты прадукт у намінацыі “Дзіцячае харчаванне” атрымаў высокую ўзнагароду: дыплом і крыштальны яблык.
Рэцэптура пюрэ, па словах Валянціны Грыгарук, начальніка тэхналагічнага аддзела, распрацавана спецыялістамі аддзела камбіната сумесна з Акадэміяй навук Беларусі.
Мікалай НАВУМЧЫК.
На здымку: Валянціна Астапук з чарговымі ўзнагародамі камбіната.
Фота аўтара.
Здравствуйте! Сам я родом из г. Малорита, но в данный момент проживаю в г. Жодино. Вы знаете, я очень рад наблюдать за продукцией “Топтышки”. Хоть что-то родное в не совсем родном городе. Уж очень нравится “Топтышка” минчанам!